Actualité 2023

Haber 09 / 01 / 2023

Sayın Uyelerimiz
Üyesi olduğunuz Lyon DİTİB Yardımlaşma Fonu 2023 yılı aidat miktarı kişi başına 16 € olarak belirlenmiştir.

Ödemenizi   :     TIKLA ‘ ya    basarak kredi kartı ile yapabilirsiniz.

Ödemenizi çek ile yapmak istiyorsanız posta ile adresinize gönderilecek mektubunuzu bekleyerek mektubun üzerindeki bar kodlu etiketi çekinizin arkasına yapıştırmak suretiyle Lyon DİTİB adresine gönderebilirsiniz.
Lyon DİTİB Yönetim Kurulu olarak yuvanıza huzur, bolluk ve bereket, sizlere sağlıklı ve uzun ömür temennilerimizle ölenlerinize Yüce Allah’tan rahmet dileriz.

———————————–

Cher·e Adhérent·e,

Le montant de la cotisation du Fonds de solidarité dont vous êtes membre est de 16 € par personne pour l’année 2023.

. Vous pouvez effectuer le paiement par carte bancaire  en tapan sur  CLIK ‘    ou bien par chèque avant le 31 mars 2023.

Si vous choisissez de régler par chèque, veuillez attendre de recevoir l’appel à cotisation où figure un code-barres que vous collerez au dos de votre chèque pour l’adresser à Lyon DITIB.

Au nom du Conseil d’administration de Lyon DITIB, nous vous souhaitons la joie dans vos foyers, la santé et la réussite dans vos vies et la miséricorde d’Allah le Tout-Puissant pour vos défunts.

Not: Ödemenizi yaptıysanız DİTİB’e bildiriniz.

Yeni Yetişkinler için yapılması gerekenler:
– Öğrenciyse, öğrenci belgesini ve 2023 yılı aidatı 16 €uroyu Lyon DİTİB’e göndermeniz halinde aile dosyasında üyeliği bu yıl içinde devam edecektir.

– Ögrenci değilse, dosya açılış ücreti 75 € ve 2023 yılı aidatı 16 €, toplam 91 €uroluk ödeme yaparak yeni bir dosya açılacaktır.

——————————————————————————————————————————

Actualité ; 01 / 01 / 2023

Abdullah YILDIRIM, notre Imam religieux permanent qui a servi pendant 5 ans dans notre région de Digne les Bains, est rentré en Turquie en raison de l’achèvement du jour du 31 décembre 2022 . on  tient à remercier notre Imam, qui a commencé à aller dans la province de Konya, pour les efforts qu’il a faits pour nous et nos enfants, pour notre unité et notre solidarité, pour chaque lettre qu’il a enseignée . pour son intérêt , et nous lui souhaitons beaucoup de succès dans son nouveau devoir.

WhatsApp Image 2022-12-31 à 10.12.38

Haber ; 01 / 01  / 2023

Digne les Bains bolgemizde 5 yil a askin gorevini yapan  Kadrolu Din Gorevlimiz  Abdullah YILDIRIM , 31 Aralik 2022 gunu gorev suresinin bitmis olmasi sebebiyle Turkiye ‘ye geri donmustur . Suan , Konya ilinde goreve baslamis olan hocamiza bizlere ve cocuklarimiza gostermis oldugu gayretten , birligimiz ve beraberligimiz icin gostermis olduugu cabalarindan , Kucugunden buyugune ogretmis oldugu her harf ‘ten  , ilgi ve alaakasindan dolayi  cok tesekkur eder yeni gorevinde basarilar dileriz .

WhatsApp Image 2022-12-31 à 10.12.38