Vefat Edenler / Taziye Mesaji

Taziye Mesaji ; Pazar   23 / 09 / 2018

Dernek uyelerimizden ve Yonetim  Baskan yardimcimiz, Suleyman ( Oner )  KOKCU nun kayin validesi, Gectigimiz gunlerde   gecirmis oldugu rahatsizligindan dolayi Turkiye’de vefat etmistir .Merhume’ye Allahtan rahmet diler, Kederli ailesine ve Akrabalarina sabir ve metanet temenni ederiz .

Taziye Mesaji ; Persembe 23 /05/2018

Bu gun aldigimiz habere gore , Dernek uyelerimizden   Nur Ali  TURKELI gecirdigi rahatsizligindan dolayi  Türkiye ‘de vefat etmistir . Merhuma  Allahtan Rahmet diler . TURKELI  ailesine ve yakin  akrabalarina sabir  ve metanet  temenni ederiz .

dernek yonetimi

Taziye Mesaji ; Cuma 30/03/2018

Bugun aldigimiz  habere gore , Fransaya ilk  calismaya gelenlerden   ve dernegimizin kurulusundan bugune kadar bir cok faaliyetimizde yardimci olan buyugumuz Hamdi OZKAY ikamet ettigi  TRABZON / TURKIYE ‘ de vefat etmistir ,Merhuma Allah’tan Rahmet diler , OZKAY ailesine  ve yakin akrabalarina sabir ve metanet temenni ederiz .

Dernek Yonetimi.

Taziye Mesaji ; Cumartesi  02/12/2017

Gectigimiz gunlerde , Dernek uyelerimiz’den Huseyin  KESIM in Babasi , KESIM Ailesinin  Dedeleri , Türkiye de vefat etmistir. Merhum’a Allahtan Rahmet diler , KESIM Ailesine ve yakin akrabalarina sabir ve metanet temenni ederiz .

Taziye Mesaji ; Cuma 12/02/2016

Gectigimiz gunlerde , Dernek uyelerimiz’den Hamdi OSKAY in hanimi , Muharrem OSKAY in Annesi Türkiye de vefat etmistir. Merhume’ye Allahtan Rahmet diler , OSKAY ailesine ve yakin akrabalarina sabir ve metanet temenni ederiz .

Taziye Mesaji ; Persembe ;  21 / 01 / 2016

Gectigimiz  hafta , Dernek uyelerimiz’den Fahrettin ALTUN abimizin Turkiye’de yasayan Amcasi vefat etmistir . Merhuma Allahtan Rahmet diler , ALTUN Ailesine ve Yakin akrabalarina sabir ve metanet temenni ederiz.

DERNEK YONETIMI

Taziye Mesaji ;  Cumartesi 02/01/2016

Yaklasik 15 gun once ,  Dernek uyelerimiz’den Mehmet BIR ve  Remzi BIR in turkiye de yasayan Anneleri Vefat etmistir. Merhume’ye Allahtan Rahmet diler , BIR ailesine ve yakin akrabalarina sabir ve metanet temenni ederiz .

Dernek Yonetimi